Huomenna olen menossa neljänsiin pikkujouluihin jossa teemana on cocktail-juhlat. Vaikka noita mekkoja tuolla kaapissa on millä mitalla, halusin silti tehdä uuden kun sain kivoja ideoita. No mekkohan eli valmistumiseensa asti ja tänään aamulla koulussa sain sen lopulta valmiiksi. Olen siihen tyytyväisempi kuin mihinkään aikaisempaan. Yritin kamerakännykällä ottaa kuvaa mekosta, mutta laatu oli niin kehno etten sitten viitsinytkään postata sitä. Voitte odottaa jotain oikeaa kuvaa.

Koulussa olemme tehneet asiakkaille (jotka olemme itse hankkineet ensimmäisiksi asiakkaiksemme) hameita, aloitimme ihan peruskaavan piirtämisestä ja kuosittelimme mallit itse. Oman asiakkaani hame koostuu viistoista kaitaleista. Sovitusversio on nyt tehty ja odottelee asiakasta maanantaina sovitukseen.

Kotona olen työstänyt kämppikseni silkkimekkoa, josta puuttuu enää käsin ommeltavat kohdat. Valitettavasti tänään kun olisin halunnut mekon ommella valmiiksi, kämppikseni ei ehtinyt mekkoa sovittelemaan, eli en pääse tarkistamaan rinnan alle tulevan nauhan linjaa.

Huomenna on tiedossa työpäivä ennen pikkujouluja, eli aika satiinin ja pitsin täyteinen päivä on tulossa. :)