Tämän viikon olen ollut lomalla koulusta ja ahkerasti töissä joka päivä. On ollut kovin mukavaa saada nukkua aamulla kahdeksaan asti ja viettää päivä sähköisten pukujen seassa. Tänään pakkanen laski niin matalalle että koko myymälä ihan räpsähteli.

Ainon kanssa soviteltiin iltapukua ja se olikin ikäväkseni yläosasta hieman liian pieni. Nyt koitan keksiä ratkaisun sille. Onneksi kangasta on vielä yli metri jäljellä, luulen että on parasta että teen kokonaan uuden yläosan. Olkaimiakin pitää jonkin verran muokata.

Tällä viikolla on ollut suunnitelmissa tehdä toisen morsiusneidonmekon sovitusversio. Toistaiseksi muut kiireet ovat pitäneet varattuna, mutta pidän viikonloppuvapaan niin että eiköhän siinä ehdi syntyä yksi lakanamekko. :)

Sain yhden tarjouksen tehdä 3 kaasonmekkoa heinäkuuksi, ja mieli tekisi ottaa projekti vastaan. Luulen kuitenkin että joudun hylkäämään sen koska en millään ehdi tekemään kaikkia hommiani ennen huhtikuun loppua. Toukokuuksi menen töihin ja sen aikana ei ole käytössä kuin tuo ikävä rämisevä pöytäkone...