Eräässä nettilehtiprojektissa jossa olen mukana, julkaistiin viimeisimmässä numerossa tekemäni kuvarappari tuunatuista vaatteista. Olin silloin suunnitellut postaavani tännekin kuvia, mutta ajattelin kuitenkin jättää sen myöhemmäksi. Sitten unohdin sen ja nyt muistin taas! Eli jos kaipaat jotain kivoja ideoita miten saa valmisvaatteita tuunattua uuden näköiseksi, nyt silmät auki: opiskelukavereillani on paljon hyviä ideoita.

Näitä väsättiin tosiaan lapsena enemmänkin, vanhoista farkuista muokattu hame. Lempparifarkkuni sattuivat kulumaan haaroista puhki, mutta tässäpä sillä ei ole väliä!

Vähän taitavampi ompelija saakaksista vanhoista farkuista näin kivan istuvan mekon. Vyötärökaitale on laitettu mekon yläreunaan ja toisten farkkujen taskutkin päsivät vielä käyttöön.

Tässä on ihan tavalliseen trikoopuseoon lisätty kultanarua ja nappi. taitaa muuten olla samanlainen nappi mitä käytin viininpunaisessa mekossani.

Tähän puseroon on tehty kuminauharypytykset sivuun, ommeltu merrki hihaan ja lisäty pari nepparia.

Kirpikseltä löytyi kiva toppi joka oli liian pieni, mutta kaveri niin kiva että se piti siirtää oikean kokoiseen trikoopaitan.

Tähän takkiinkin on siirretty kaveri jostain muualta. On muuten aika veikeä. :)

Tähän neuletakkiin on ommeltu fleecevuori, eli se toimii mitä mainioimmin nyt sitten ihan päällystakkina.

Tavalliseen toppiin voi ommella kerroksiakin! Tässä lisätty sifonkia, napit ja kiva kiristysnauha. Huomatkaa muuten vanhoista korviksista rakennettu kaulakoru.

Tässä sama kaulakoru mutta eri pusero. Naisten puuvillapuserosta on viety hihat ja yläosa kokonaan. Nyt se toimii tunikana.

Tältäkin on viety hihat. Sen malli on myös muutettu hyvinkin radikalisti. Kyllä me vaan osataan.

Joskus aiemmin kuvasin juhlavaatteiden tuunausjuttuun pari omaa juttua, ja lisäänpä ne tänne myös. Eli siis pitsillä, paljeteilla ja helmillä saa monenlaista aikaan.