Kesä hurahti nopeaan korjausompeleita tehdessä, ja oikeastaan kaikki muut paitsi kiireisimmät omat projektit jäi vähän sivuun. Esimerkiksi edellisessä postauksessa ollut mekko on edelleen vaiheessa. Ajattelin sen tehdä loppuun tänä viikonloppuna. Satuin löytämään Itäkeskuksesta tuota samaa kangasta, ja teenkin siihen nyt vähän erilaisen helman kuin aiemmassa kuvassa näkyy. Tylli lähtee pois.

Lupasin äidille tekeväni hänelle silkistä coctail-mekon johonkin syksyn juhliin korvaukseksi kaikesta rahallisesta avustuksesta mitä olen saanut. Siitä tulee kiva, mutta hyvin iso materiaalisyöppö :)

Koulut alkoi noin viikko sitten ja meillä alkoi samantien työharjoittelu, mikä on mulla eka. Avustan Janne Renvallia seuraavan kuukauden ja vähän yli. Jännää on ollut, olen korjannut pukua ja ommellut ihan täysin helmikirjailtua kangasta. Käsinhän se tietenkin tapahtuu. Tänään käytiin kokeilemassa ompelukoneita, koska semmoinen pitäisi saada siksakin takia.

Töitä oon tehnyt aika vähän enää kun harjoittelu alkoi, olin viimeksi keskiviikkona ja aikamoinen hulina oli kun vanhojentanssijoita ja ensi kesän morsiamia pörräsi pilvin pimein. Huomenna olisi taas edessä työpäivä, mikä tarkoittaa sitä että välittömästi tämän postauksen jälkeen meikäläinen menee nukkumaan. :)

Löysin Eurokankaan tarjouslaarista joku päivä sitten mageita metalinhohtoisia organza-kankaita ja niitä haalin sitten. Rypytin kangasta ihan koko puvun ympärille, lopputuoksena kapealinjainen ryppymekko. Jottei mekossa ihan makkaralta näyttisi, laitoin mustasta satiinista vyötärölle leveän nauhan, niin tulee kroppa paremin esille. Mietintämyssyn alla on edelleen, että laitanko vyön päälle eteen jonkun kirjaillun pitsin palasen. Ehkäpä keksin senkin tässä lähipäivinä.

Loppukevennyksenä ihanat uudet kenkäni joita pidin Kiran ja mun yhteisillä synttäreillä viikko sitten. Bileissä tuunattiin hattuja, ja laitan ehkä niistäkin kuvia jossain vaiheessa. Tässä ihanat Rainbow Clubin Scarletit, joista tuli loppujenlopuksi aavistuksen liian lilat (ei näy kuvassa) mutta syötävän kauniit. Ajattelin jopa maksaa ne ensi viikolla kun saan rahaa. :)