Taas on Linnan juhlat ohitse ja tänä vuonna tarkkailinkin juhlien pukuloistoa ihan eri silmillä kuin ennen. Taisin bongata 4 pukua meidän liikkeestä, mutta viidettä en löytänyt, ja vähän harmittaa sillä se olisi ollut oma suosikkini.
Iltapäivälehdet kritisoi tänään Anna Abreuta, ei kuitenkaan puvun takia vaan sen vuoksi ettei Anna odotellut Panuaan vaan hiihti pois. Itseäni hieman säälittää Anna, ja suututaa se että lehdistö on niin julma nuorta tyttöä kohtaan. Koko Annan olemuksesta näki, että häntä jännitti aivan älyttömästi. Ehkä kyse oli etikettimokasta, mutta isompi moka olisi mielestäni silti ollut pukeutuminen jos se olisi mennyt puihin. Annan puku oli aivan upea.
Olen itse aivan ihastunut pliseerauksiin, joten Satu Taiveahon ja Olli Lindholmin seuralaisen puvut kiilaavat suosikeiksini.
Muitakin todella upeita pukuja näkyi, muutamia outoja virityksiä ja sitten joitain aivan kaameita hirvityksiä. Juhlien juontajat hehkuttivat Heli Järvisen värikästä printtipukua jotka saivat ainakin minut haukkomaan henkeä kauhuissani. Tuli mieleen Paola Suhosen puku joku vuosi sitten. Printit eivät kuulu juhlaan. That's it. Marja Tiuran kumipuvun materiaali ei myöskään sykähdyttänyt, mutta malli oli kaunis.
Tanja Karpelan (vai mitä nimeä hän nykyään totteleekaan) puku oli mielenkiintoinen ja näyttävä, rohkea väri sopi upealle kantajalleen. Helman rusetti tosin aiheutti hieman ristiriitaisia tunteita. Sirkka Mertala näytti upean kuninkaalliselta sinisessä puvussaan. Laura Voutilaisen puvun mallikin oli mielenkiintoinen vaikka en puvun materiaalista lämmennyt.