Koska Toistaiseksi minulla ei ole mitään omien töiden kuvia postattavana enkä viitsi ihan tapahtumattomana blogia pitää, päätin tehdä postauksen yhdestä vuoden isoimman tapahtuman punaisella matolla nähdyistä puvuista. Itse Oscar-gaalaa en katso koskaan, en vain jaksa valvoa. Jälkeenpäin on kuitenkin kiva bongailla pukujen kuvia. Tänä vuonna bongasin upeita merenneitomallista pukuja, joista erityisesti Vanessa Hudgensin ja Diane lanen puvut miellyttivät silmää.

 

Pari ihanaa merennoitamallista pukua oli vaaleita, ja toivat toisaalta enemmän mieleen hääpuvun ja siinä mielessä vaikutti hieman kyseenalaiselta valinnalta. Mutta ai että miten ihania nämä puvut ovatkaan: Taraji P Henson ja Marisa Tomei

Viola Davis oli pukeutunut aivan upeaan kullansävyiseen pukuun joka näyttää pliseeratulta mutta tarekmnmin katsottuna taitaakin olla vain voimakkaasti rypytetty ja vedoksin koristeltu. Noh, olen hulluna pliseerauksiin ja ilmeisesti myös näihin ihaniin ryppyihin :)

Ja sitten niitä ei niin hirveästi tyylillään säväyttäneitä. Tai tavallaan. Kummatkin puvut ovat periaatteessa näyttäviä, mutta kummassakin on jotain liikaa. Jossain lehdessä kommentoitiin Miley Cyrusin näyttävän siltä kuin olisi menossa tanssiaisiin isossa helmassaan. Mikäs siinä, mielenkiintoinen luomus mutta toisaalta kalansuomuja muistuttavat liehukkeet näyttävät hieman kummallisilta. Ja Sarah Jessica Parker. Mitäs tästä voisi sanoa? Onkohan SJP koskaan kuullut että isot tyllihelmat ovat balettitanssijoille tarkoitettuja. Voi niitä jotka joutuivat näiden kahden vieressä istumaan. Mahtoi olla ahdasta..

Kumpikin naisista oli kyllä upean näköisiä, SJP:n kampaus on ihanan tyttömäinen ja teini-ikäinen Miley näyttää aivan upealta. Puvut vaan eivät aivan täysin kolahtaneet.