Vuodenvaihde vierähti hullussa kiireessä. Olin oikeastaan koko ajan töissä, muuten hengailin puoliskon luona kun Lontoonystävän intilainen poikaystävä tuli Lontoosta. Tuli pidettyä semmoinen viikon englannin intensiivikurssi. ..

Koulu alkoi viime viikolla ja ensimmäiset päivät meni mulla kipeänä. Tervehdyin onneksi viikonlopuksi niin pääsin töihin lauantaina. Osa väestä oli häämessuilla ja itse pyörin liikkeessä. Päivän jälkeen käväistiin sitten porukalla Namaskaarissa syömässä. Jatkoin iltaa kaverin tuparien jatkoilla, mutta oloni meni ikävämmäksi ja siirryin nukkumaan. Sunnuntaina kävimme ystäväpariskunnan lapsen ristiäisissä ja podin oikeastaan koko päivän pientä masennusta.

Sairaudesta huolimatta jaksoin työstää projektejani, sain tuoliprojektini valmiiksi ja kämppikseni silkkimekon myös tehtyä. Nyt enää odotellaan että pääsen ne luovuttamaan. Lisään mekkoon varmaan vielä ripustuslenkit huomenna koulussa.

Olen saanut myös uuden projektin, eräs ystäväni tarvitsee pitkän iltapuvun kaason mekoksi, ja toi palan ihanaa turkoosia silkkiä josta yhdessä ideoimme mekon hänelle. Joulukuun Burdasta löysin kaavoja joita yhdistelemällä sain tehtyä kaavat. En malta odottaa että pääsen työstämään ensimmäistä pitkää iltapukuani.

Koulussa olemme tehneet housuhalkioharjoituksen ja opiskelleet atk-kaavoitusta. Perjantaina kävin kipeänä piirtämässä housun kaavani loppuun ja tekemässä silkkimaalauksen.

Loppuun vielä hätäiseen otettu kamerakännykkäkuva tuoleista, postaan parempaa kun koko tuolit saadaan kasaan.