Tänään viimeistelin koulussa tekemäni housut ja hameen, jotka odottavat enää studiokuvausta. Liitin kotisivuilleni jo kuvan hameesta muotinäytöksessä jossa esittelin sitä. Housujen muotinäytöskuva ei ollut niin hyvä, joten odotan siitä studiokuvaa. Ehkä säästän hameen näytöskuvan, en tiedä vielä.


Kävin koulun jälkeen tekemässä lyhyen vuoron ja yllätykseni oli suuri kun eräästä laatikosta löytyi entisen työkaverini hääpuku. Heti vain soittoa kyseiselle tytölle jonka kanssa olin itseasiassa aiemmin sopinut, että treffaan hänet tänään koska olen luvannut tehdä hänen kahdelle morsiusneidolle mekot.

Morsiusneitojen kanssa päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen siitä mitä heille tehdään. Toiselle tulee halterneck-puku ja toiselle olkaimet, kummallekin tulee vähän vedostettu vyötärö ja rintakappaleet. Toinen haluaa helman kelloksi ja toinen viistotetuksi. Kummallekin sidotaan organza-rusetit vyötärölle somisteeksi. Nyt ainoa mietityksen aiheeni on se, että miten kahden muun morsiusneidon puvut toteutetaan, pitäisikö heidän pukuihin varata organzaa myös jotta puvut olisivat yhtäläiset?


Ystäväni iltapuku on kasassa ja odottaa viimeistä sovitusta ennen vetskan ompelua. Toivottavasti kaikki on kunnossa japuku on hyvä. Uskon ainakin.